Logo
Redimensioneaza Text :  a+  a-  a
Telefon
   +40 723 390.230
 

Statii betoane prefabricate

De cand KVM INTERNATIONAL A/S a fabricat si livrat prima statie de asfalt in 1967, programul de productie a cunoscut o dezvoltare continua...

Mai multe detalii
Statii betoane prefabricate

Utilaje Canalizare Automatizate

-KastMaster
-VIHY® Mastercast SC 120
-VIHY® MMastercast SC 160
-VIHY®Mastermatic

Mai multe detalii
image01

Vibroprese

Vibroprese multifunctionale de inalta precizie si fiabilitate pentru pavaj,blocheti,boltari,borduri si orice alte prefabricate pentru amenajari exterioare...

Mai multe detalii

Pavaj / Gestiune produse verzi

Conveior cu role, Finger Car, Manipulare Paleti...

Mai multe detalii

Pavaj/Gestiune produse maturate

Linie Cubare, Finger Car, Linie Integrata KVM, Linie Invechire Pavele, Linie Taiere ...

Mai multe detalii

Grinzi pretensionate

Grinzi NUSPL- cofrarea pentru producerea subansamblelor constructive din beton este caracterizata de acuratete,fiabilitate si longevitate...

Mai multe detalii

Pereti prefabricati

Productia de pereti sandwich si monolit.
Productia inovativa de pereti dubli necesita sisteme de productie sofisticate din punct de vedere tehnic si tehnologic...

Mai multe detalii
   
 

Termeni si conditii


1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare 
Accesul si utilizarea site-ului prefabconsulting.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. 

2. Website-ul prefabconsulting.ro 
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. prefabconsulting.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. prefabconsulting.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website. 

3. Folosirea acestui website 
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.

4. Drepturile proprietatii intelectuale 
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica prefabconsulting.ro . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. 
prefabconsulting.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website. 

5. Limitarea raspunderii 
prefabconsulting.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative. 

6. Acceptarea termenilor si conditiilor 
Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina. 

7. Politica de confidentialitate 
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; prefabconsulting.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate. 

Formular de Contact

Mobil: +4 0723 390.230

Sucess